Πίσω

Αποστολη & πληρωμη

Η γρήγορη παράδοση είναι μία από τις προτεραιότητες και στόχους της εταιρείας μας. Χρειαζόμαστε μία μέρα για να επεξεργαστούμε τις παραγγελίες και να τις δώσουμε στη μεταφορική εταιρεία. Μόλις η μεταφορική εταιρεία παραλάβει τα πακέτα, η παραγγελία σας θα φτάσει την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης που δίνει η μεταφορική. Μπορείτε να ελέγξετε τον παρακάτω πίνακα:

ΧΩΡΑ

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Italy

2-3 μέρες

Slovenia

1-2 μέρες
Czech Republic

4-7 μέρες

Poland

4-7 μέρες

Slovakia

3-6 μέρες

Hungary

3-4 μέρες

Croatia

2-3 μέρες

Germany & Austria

2-3 μέρες

 

Η μόνη εξαίρεση αφορά σε προϊόντα που δεν βρίσκονται σε απόθεμα. Τα προϊόντα αυτά χρειάζονται συνήθως 7-10 μέρες επιπλέον. Αν ένα προϊόν δεν φτάσει εγκαίρως, παρακαλώ ενημερώστε μας στο [email protected]

Το κόστος της αποστολής ποικίλλει, αναλόγως την τοποθεσία, το είδος του προϊόντος και τις προσφορές μας κατά την υποβολή της παραγγελίας.

  • Το κόστος της απλής αποστολής: 1,00-5,00€ για προπληρωμένες παραγγελίες (χρεωστική/πιστωτική κάρτα ή PayPal) και αναλόγως της τοποθεσίας σας. Μία επιπλέον χρέωση 2.00€ υφίσταται για την αντικαταβολή.
  • Ειδικές προσφορές: Προσφέρουμε δωρεάν αποστολή σε ειδικές προσφορές που αναρτούμε στην ιστοσελίδα μας και σε διαφημίσεις.
  • Απομακρυσμένες περιοχές: Ορισμένα νησιά απαιτούν ειδική αποστολή και το κόστος ανέρχεται στα 20-30€

 

ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  • Αντικαταβολή
  • Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (η υπηρεία παρέχεται από την Braintree, μία εταιρεία της PayPal)
  • PayPal

Οι αποδείξεις αποστέλλονται ηλεκτρονικά, οπότε μπορεί καμία φορά να βρεθούν στο φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam) ή να μην παραληφθούν. Αν δεν παραλάβετε την απόδειξή σας, ενημερώστε μας στο [email protected] και θα σας την αποστείλουμε εκ νέου. Παρακαλώ σημειώστε πως δεν εκδίδουμε τιμολόγια καθώς είμαστε μία B2C εταιρεία. Για παραγγελίες χονδρικής, παρακαλώ όπως μας αποστείλετε email στο [email protected] με θέμα “αίτημα χονδρικής”.